30 Eylül 2009 Çarşamba

Adam olacak çocuk...


Adam olacak çocuk:) minik oğlumuzda artık başladı kitaplara ilgi duymaya... bayılıyoruz renkli kitaplara. köpekleri kedileri saatleri sorunca parmakla gösteriyoruz. Ablamızdan zorla aldığımız kalemleri ya ağzımıza sokup emzik yapıyoruz yada masalara vurup davul çalarak farklı amaçlarla kullanıyoruz :)
Bilgisayarı çok seviyoruz, bilgisayarda müzik dinlemeye değişik animasyonlar izlemeye bayılıyoruz.

Ablamız çok sever etkinlik yapmayı... keser, yapıştırır, boyar... Artık her türlü boyayı kullanıyor. Ehh tabi yaşımız daha küçük çokta güvenmemek gerek:) sulu boya yaparken miniş kızımı yalnız bırakmak gibi bi hata yaptım. odasının duvarları, çalışma masası, parkeler ve halı dahil olmak her yer almış nasibini sulu boyadan. Eh tabi annelere düşen her zamanki gibi güzelce bir temizlik...

Nil Köpecik sen bizim herşeyimizsin :) Asıl adı Efe olan ama ablamızı üzmeyelim diye Nil Köpek diye çağırdığımız köpeciğimiz. Bayılıyor kızım hayvanlarla oynamaya,ahh bide annesi korkmasa! Nil Bebek dünyaya gelmeden babamız erkek olursa Efe olacak derdi, sonra minik kızımız doğdu. babacıkta aldığı köpeciğe Efe adını verdi ne bilsin :) Şimdide Efe köpek deyince ablamız bozulur oldu... artık o nil köpek..






2 yorum on "Adam olacak çocuk..."

Ayça on Eylül 30, 2009 dedi ki...

Allah aratmasın bu güzel günlerini.
Adam gibi adam olsunlar biz de gururla seyredelim onları.
hasretle öpüyoruz

zeynep on Ekim 01, 2009 dedi ki...

Ne güzel dilekler bunlar. Gönüllerimiz gibi dualarımızda bir :)