24 Ekim 2009 Cumartesi

Cann Sıkıntısıı :)


bu arada Efecik ne yapıyor? o zavallımın eline bi şişe verdikmi hiç kahrı kalmıyor:) onunda en sevdiği faaliyeti bu. evirip çevirip dakikalarca oynuyor.
Ehh tüm işler bittikten sonrada sıra temizlik kısmına geliyor. Buda prensesin en sevdiği anlardan birisi. Her ne kadar benim pek işime gelmesede her el yıkamadan sonra ıslanan kıyafetleri değiştirmek. Napalım yeterki prenses öğrensin temiz kız olmayı dimi ya :)

Bayılıyor elleri yıkamaya saatlerce aynı hareketi yapmaya devam edebilir bu şekilde. İtinayla yıknır eller, ardından çeşmeler...




Minik prensesimle en büyük keyfimiz beraber yapılan pastalar. İkimizde çok eğleniyoruz. tabi Efe den fırsat bulabilirsek yapabiliyoruz bu etkinlikleri. en çokta yeme kısmı bizi mutlu ediyor. Bakmayın görüntüsünün iğrençliğine :) Elimizden okadar geliyor napsın benim meleğim. görüntü sıfır ama lezzeti harika heralde kızımın elinden diye. Biz bayla bayıla götürüyoruz valla. artık her işte yardımcı prenses tabiki canı isterse. Ama inadı tuttumuda kolaysa istemediğini yaptır.


0 yorum on "Cann Sıkıntısıı :)"