26 Ekim 2009 Pazartesi

NiHaYeEeTt :))


Minik prenses arkadaşlarıyla oturdu ve afiyetle yedi yemeğini... tabi önce minikleri doyurup sıra sonra büyüklere gelince gecikti, geciktikce çocukların uykusu geldi, böylece bir ders daha alındı ki : Çocuklarla en güzel etkinlikler gündüz olanlardır :)
Bu güzel bayanda bizim cici öğretmeniiz. Çok alıştık, çokta seviyoruz kendisini... O akşamda yakın ilgisi için minnettarız. Tabi bu arada miniğimizin kıyafetleride babamızın Antalya da çok sevdiği arkadaşı ve ailesinden gelmiş. Miniğime çokta yakıştı. onlarada bizi unutmadıkları için teşekkür ediyoruz :) İnşallah Çanakkaleyede bekliyoruz;)




Sonunda tanışmak nasip oldu kızımın kreş arkadaşları ve aileleriyle. Güzel bir akşam yemeğinde buluştuk. Bakmayın mutlu mesut gözüktüğümüze :)) Gergindim aslında o akşam biraz. Giyindik süslendik, ailecek güzel bir akşam geçirmeye hazırlandık. Dakika bir, gol bir daha siteden çıkamadan (bilmem site kapısının yerinimi değiştirmişler) kestiremedim kapıyı ve babacığın hediyesi arabamızı kaptırdık kapıya. Çok üzüldüm Allah beterinden saklasın diye şükrettim. Ama gereksiz ve saçma bir yerde verince kurban ister istemez üzülüyor insan. Neyseki gittik ortam güzel, insanlar güzel havamızı dağıttık kendimizi bu güzel ana kaptıralım istedik. Ama bu seferde paşamız sağolsun, geldi uykucuklar, bi babacık bi ben sürekli gezinti halinde:) ne oturabildik, ne yiyebildik, nede iki laf edebildik.


Allah tan prensesin keyfine diyecek yoktu. Bizim için önemli olan oydu zaten küçük meleğimiz çok eğlendi, arkadaşlarıyla koştu durdu bütün gece, tabi banada arada araba kullanmayı bilmiyon anneler öle bazen çarpar demekten geri kalmadı :)


Bu güzel geceyi hazrlayan ve güzel insanlarla tanışmamızı sağlayan kreş annemizede çok teşekkür ediyoruz (her ne kadar bizi duyamasada)


Ehh tabi bide işin gittiğimiz yerde çalışanlar boyutu var. Aslında o boyuta geçmemek daha hayırlı :) Bi dünya çocuk, koşturmaca, kırılan mı istersiniz, düşenmi, ağlayan mı:) Balık restorant balık restorant olalı böylesi çile görmemiştir.

0 yorum on "NiHaYeEeTt :))"