1 Ekim 2009 Perşembe

Şimdi okullu olduk, sınıfları doldurduk...





Dünyadaki en güzel tatmış meyer, 'Annecimmm seni dünyadan kada seviyom' diyen bi meleğin sesiyle güne başlamak. Minişlerle beraber uyuyoruz geceleri, sabah gözünü açar açmaz minik prenses sevgi sözcükleri döktürüp içimizin yağlarını eritiyor. Kreşimizden bu görüntümüzde.Bugün prenses Nilin toplantısı vardı:) Söylemesi bile komik geliyor ama öyle artık okulluyuz ve toplantılarımız oluyor. İlk ya özene bezene hazırlandık süslendik gittik toplantımıza. Küçük Hanımdan çok memnun öğretmenleri tabi buda bizi oldukça mutlu etti. Alkışların en kocamanından hakketti prenses:)
Öğretmenlerimiz kendi yaş grubunda sıkıldığını farkederek bir üst gruba almışlar Nilimi, oda bu durumdan çok memnun artık 'Ben Çilek sınıfındayım' deyip daha bi coşkuyla gider olduk kreşimize. Hele okuldan gelince yanlış bi davranışında 'Hiç yakışmadığı çileğe dimi anne, ne kada yannış' demesi yok mu:) Bide şimdi kreş anneleri olarak ilk etkinliğimiz olan birlikte kahvaltı muhabbetimizi gerçekleştiriyoruz cumartesi günü. bakalım tanışalım kaynaşalım:)
Gittikçe büyüyoruz, büyüdükçe çenemizde büyüyor. Şimdiden cevap bulmakta zorlanır olduk. Allah tüm anne babalara yardımcı olsun, şimdikiler birer canavar...
Odasını dağıtıp oynaması bitince 'Haydi prenses sıra oyuncakları toplamaya geldi' dediğimde; 'Ama sen dağıttırdın anne izin vermesedin bu kadar dağılmazdı sen toplamalısın' diyen minik bebeğim.
Babasının jöleyi her seferinde yerine kaldırmadığını farkettiğinde 'Ne kada yannış dimi anne bu davranışı babama hiç yakıştıramadım' diyen küçücük meleğim.
Hayali sevgilisi Yamacan (Ramazan) ile telefonda konuşup buluşmaya karar verip izin vermezsende 'Buluşçam işte beni almaya gelcek çevgilim o yamacan' diyen renkli kelebeğim seni çok seviyoruz hemde çookkk :)

2 yorum on "Şimdi okullu olduk, sınıfları doldurduk..."

Ayça on Ekim 03, 2009 dedi ki...

Merhaba:)
ilk okul deneyimi hem güzel hem heyecanlı olsa gerek.. Bu arada Yamacana bayıldık biz :)gününüzü de merak ettik diğer annelerle.. Hadi bakalım tecrübelerinle aydınlat bizi

zeynep on Ekim 03, 2009 dedi ki...

Buluşma yalan oldu bugün başka bi güne kaldı planlar ama yer ve zaman belirsiz:) Unutulur gider büyük ihtimal.
Yamacana gelince hergün konuşuyoruz telefonda büyük aşkımızla :)