9 Kasım 2009 Pazartesi

MUTLU YILLAAARRR EFEEE :))

0 yorum
Buda babişin pastası :) her nekadar üflemek istemesede zorla üflettik pastayı. Sevme ağır abimiz öyle şeyleri...
Efecik ve arkdaşları... elimiz kolumuz yüzümüz heryerimiz pastadan aldı nasibini. Çok eğlendik çoookkk...


Evin iki yakışıklısında doğumgünüydü...

Mutlu yıllar ikinizede.... Allah ömrünüzü uzun ve hayırlı eylesin.



Efe ciğin doğumgünü pastası... Harikabir kutlamaydı. bizi yalnız bırakmayan herkese çookk teşekkür ediyoruz.


Yağmur Çamur Demeden :)

1 yorum
Gülen oğulda bizi sabırla bekledi tabi bizim gezdiğimiz süreler içinde. Bide anneannemiz, dedemiz, dayımız, yengemiz tabi bide canımız Tonguçumuz ordayken oğluşun doğumgününü küçükte olsa kutlayalım dedik pastamızı kestik veee tam 1 yaşına girdik. Resimlerimiz bizim makinenin şarjı bittiği için Yengemizden bekliyoruz en kısa zamanda. Ve herşey içinde teşekkür ediyoruz ona.
Dev tünel akvaryumumuz :) köpekbalıklarınıda ziyaret ettik. Resmimizde dedemizle prenses korkmuş gibi duruyorlar ama yok tabiki öle bişey sadece resim işte ... Oldukça maceralı bir gündü. Zaten birkaç araç değiştirmemiz gerekti ulaşabilmek için. ikinci araçtan sonra yürümelik mesafe kadar yakındık gideceğimiz yere ama prensesle yürümek zor olucağı için taksiye binelim dedik. Sağolsun taksici amca saygıyla çınlatıyoruz kulaklarını :) Bizi aldıııı götürdüüü bilmediğimiz bi akvaryum alışveriş merkezine. Biz şaşkın şaşkın bakınırken burası neresi diye. baktıkki yanlış yerdeyiz... Hadi bakalım tekrar binip başka bir taksiye bu kez doğru adresi buldurduk. Günün sonunda yorulduk yattığımız yeri bilemedik.



Daltonlarım bunlar benim :) üç bızdıklar... İstanbul daydık bir hafta... hem ziyaret hem ticaret misali... Aslında müdürlük sınavım vardı benim onun için Düştü yolumuz İstanbul'a. Ama bizim sınav yalan (çok kötü geçti) olunca :) ehh dedik gelmişken bahane olsun aslında amacından aştı olay.. sınav oldu ikinci plan, biz var gücümüzle gezdik tozduk.


Şanssızdık biraz çünkü mükemmel giden havalar bizim istanbula ayak basmamızla yağmur bastırdı, İstanbul dan ayrılmamızlada yine açtı güneş. Olsun biz yinede kara yakalanmadığımıza şükrediyoruz.


güzeldi gezimiz yediğimiz lahmacunların tadı kaldı damağımızda inşallah en kısa zamanda tekrar uğrarız oralara...


çok istedim güzel prensesi tiyatroya götürmek ama hava onların gezmesi için pekte uygun olmayınca tiyatro işide yattı tabi. ama çok istediğimiz yeni açılan dev akvaryuma gittik tabiki :)