12 Aralık 2009 Cumartesi

Eski dostlar değil eskimeyen dostlar :)


tam bi kaymak oldu paşa... her laftan anlıyoruz hele kitaplara bayılıyoruz. hav hav möö diye gezer olduk. sil baştan tüm bebek kitaplarını okur olduk. ablamızı çokseviyoruz. tüm gördüklerimizi nii diye çağırıyoruz.
Uzun zamandır evde prenses hastalıklar,domuz gribi derken kısa bi süre, aslında pek kısada değil mart ayına kadar vazgeçtik kreşimizden. prenses her türlü mikrobu taşıyor eve ee tabi evdede var bi paşa o da hiç vakit kaybetmeden alıyor mikropları aylardır kurtulamıyoruz bu yüzden hastalıklardan. çok şükür bu aralar iyiyiz evde dinlenmeye çekildik. tabi can sıkıntısı olunca evde çekilmez duruma geldi. Artık iyice canlanıp büyüyen Efemiz rahat vermez oldu ablasına. Bu fotoğrafımız rahat rahat çizgi film seyredemeyen ablamızın çadıra kapanıp gizlice izlemeye çalıştığı, Efeciğinde ona saldırdğı anlardan :))

Böyle arkadaş toplantılarının en kötü yanı sanırım boğaz kısmı yemede dur.. insan tutabilse kendini iyi güzelde yapabilene bravo... Sağdaki ve soldaki okulumuzdan kurtulup merkeze gelebilen özlenen arkadaşlardan, ortadakide hergün görülen eçialan kurbanı sevilen arkadaşlardan :)


Attık bugün prensesle kendimizi dışarılara... çok özlemişiz arkadaşlarımızı, güzel bir gün geçirdik onlarla. çocuklar oynadılar çocukça, ehh bizde malum bayanlar bir araya gelince çınlattık herkesin kulaklarını... yedik, içtik, güldük, oynadık bol bol eğlendik, bol bol mutluluk topladık özlediklerimizin yanında, tabi sonundada döndük evimize.

Babanemiz bizimleydi babamız iş için şehir dışına çıkınca bize arkadaşlık yaptı, bugünde anneannemiz ve dedemiz geldi. mutluyuz çok arkadaşlarımızdan ayrılıp geldik hemencik onların yanına...

kızımda çok mutlu bu durumdan zaten babacığı çok özledi, onun içinde biraz değişiklik olucak oynamak dedecikle...

0 yorum on "Eski dostlar değil eskimeyen dostlar :)"