21 Aralık 2009 Pazartesi

Gelecekte Bir Gün Gelecek ;)



Hayat var gücüyle akmaya devam ederken bizde herzamanki gibi var gücümüzle yakalamaya çalışıyoruz. Hep dua ediyoruz sağlığımız neşemiz yerinde olsunda hayatı yakalamak için gücümüz olsunda biz razıyız herşeye, yorgunluklara.
Paşamız bile büyümüşte çıkmış aradan. bide annesine erkeklik yapar olmuş :) Oğlum benim tam bi sevgi kelebeği. Kendini sevdirmeyi okadar iyi biliyorki, en sinirli anlarında bile ne mümkün Efeciğe kızmak. Bir yolunu bulup alıyor her seferinde gönlünü :)) Hele birde kendini sevimli yapıp anne anne deyişi varki varki var :) yemede yanında yat halleri :) Ablamıza çok düşkünüz hele evde görmeyelim Ni Ni diye dolanıp duruyoruz oda oda... Paşacık sadece anneye karşı değil herkese karşı sevgi dolu, onu kucağına alan kim olursa olsun hiç farketmez sarılı verir boynuna severde sever:) Prensesse tam tersi tam bi karizma:) Mümkünmü izni olmadan dokunmak biz bile öpemeyiz küçük hanımı anca onun keyfi gelip seni öpmek isterse. oda mümkünse yanaklarını ıslatmadan ve fazla samimi olmadan :)
Okuldaki arkadaşlar prens ile prensesin ilerideki durumları ile ilgili yorumlar yapıyorlar. bunları duymak çok keyifli tabi. bakalım yıllar sonra dönüp baktığımızda gerçekten tahmiler tutmuşmu olacak, umarım ogünleri görürüz ;)
Arkadaşlara göre Nilim tam bi karizma olacak, çok seçici bir arkadaş çevresi olacak gerçekten cool olanlarla takılacak sıradan olanlar hiç ona göre değilmiş:) Mutlaka bir müzik aleti çalıcak ama profesyonelce (daha çok keman olabilir)... Burnu havada kimseyi takmayan cool bir genç kız... Efecik ise tam tersi olacakmış bizimkilere göre... çok geniş bir arkadaş çevresi olacak tam bi bağlamacı yani. Herkesle arkadaş herkesin gönlünü çalan çapkın kızlar tarafından çok sevilen :) bir delikanlı olacak... tabi biz bunları konuşurken okadar güldükki acaba meleklerde bize gülmüşlermidir ?

0 yorum on "Gelecekte Bir Gün Gelecek ;)"